Waarschoot legt terug de rode loper uit want voor de vierde keer brengt Peter Staelens zijn nieuwe Eindejaarsrevue. Het wordt meer dan twee uur lachen. Terug heel wat typetjes zullen het podium voorbijgaan. Wat doet een duivenmelker nog allemaal met zijn duiven? Wat doet de facteur tijdens zijn dienst? Dat en nog veel meer krijgt u te weten tijdens dit spektakel. Naast Peter Staelens, die dit jaar nog de Cultuurprijs ontving van Waarschoot, staan ook Dirk Van Heyste, Brigitte De Jaeger, Fernand Daemers en Martine De Jaeger op het toneel. Het showteam Motion zorgt voor de perfecte afwisseling. De regie ligt in handen van Inge Stock.

affiiche_eindejaarsrevue16

“Peter Staelens Eindejaarsrevue ’16” kan je gaan bekijken in zaal De Kring, Patronagiestraat te Waarschoot op vrijdag 16 december, zaterdag 17 december telkens om 20u en op zondag 18 december om 15u. Kaarten kan je reserveren op het nummer 0490/39 86 29.